torsdag den 23. juni 2011

Sliced andebryst med citron sauce og ingefær ris

0 kommentarer
Det er lykkes mig at stykke denne opskrift sammen efter jeg fik denne ret på en fantastisk kinesisk restaurant, godt nok på Malta men det smagte nu rigtig lækkert.
Man kan spise retten som jeg har skrevet den her eller man kan spise den "peking duck style" hvor man ruller and, sauce og friske grønsager ind i en lille kinesisk pandekage. hvilket også er super lækkert og hyggeligt.

Amerikanske pandekager

0 kommentarer
Til den gode brunch høre der selvfølgelig pandekager til, her er en opskrift på de amerikanske af slagsne.
De kan også bruges til en dessert med friske bær, is eller frugt coulis. evt. kan man krydre dem med 1/2 - 1 tsk kanel.
Der bliver til ca. 18 stk.

onsdag den 15. juni 2011

Ristede kæmperejer i hvidløg og ingefær

1 kommentarer
Ristede rejer er en nem lille forret eller en lille snack til frokosten hvis den skal være lidt ekstra lækker.
Den tager så godt som igen tid at lave og har man rigtig lidt tid kan man bruge optøet forkogte  tiger rejer, man giver dem dog lidt mindre tid på panden ellers bliver de seje og hårde.

lørdag den 11. juni 2011

Langtidssimret Kødsauce

3 kommentarer
Der er groft sagt to måder at laven en kød sauce til pasta på, den hurtige tisdag aften hvor man hurtig smækker sammen af hvad man lige har ved hånden og så er den anden måde hvor man lige løfter den et niveau og bruger både ekstra tid og gode råvare på at gøre den rigtig lækker. 
Her er mit bud på den gode kødsauce, det var dog umuligt for mig at opdrive knoldselleri her i Juni måned  så jeg brugte pastinakker i stedet hvilket også gav et godt resultat.

torsdag den 9. juni 2011

Sushi - Tiger rulle

2 kommentarer
Dette er en af mine absolutte yngling sushiruller, bestående af ebi reje  

onsdag den 8. juni 2011

Sushi - Makirulle med tunmousse og asparges

0 kommentarer
En Hurtig om nem rulle at lave og med ingredienser man for det meste har i køkkenet.
Og så smager de rigtig godt og aspargesen giver en lækker sprødhed til sushien, jeg har dog af og til byttet aspargesen ud med agurk eller avokado, det smager også godt. 

Sushi - Håndruller med roastbeef

2 kommentarer
Heldigvis er sushi ikke ensbetydeene med rå fisk, og det er disse ruller et rigtig godt bevis på. smagen af roastbeef og wasabi leder tankerne hen på et godt stykke dansk smørebrød med roastbeef med peberrod  -japanese style- hvilket er fremragende.

tirsdag den 7. juni 2011

Sprød ovnstegt kyllingebryst

0 kommentarer

Grønlandsk kaffe

0 kommentarer
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3027514/smag-for-kraes?claim=tw2cb3rc56w">Følg min blog med Bloglovin'</a>
Grønlandsk kaffe er smagsmæssigt  og visuelt rent blær. Den er både stærkere end den irske kaffe og den bliver mere afrundet med en flydende flamme af antændt Grand Marnier.
Det er derfor oplagt at lave et lille show ud af det når man servere denne kaffe for sine gæster.

onsdag den 1. juni 2011

Gammeldags oksesteg med Porter, pære og bacon

0 kommentarer

Dette er en virkelig god ret og jeg synes man får rigtig meget ud af en forholdsvis billigt stykke kød, og pærerne giver virkelig en lækker sødme til den bitre øl. Jeg havde ikke nogen stor nok gryde til at have en hel oksesteg i, så jeg lavede halv portion og smed resten i fryseren. Der er desværre ikke noget billede men jeg skal nok sætte et ind næste gang jeg laver denne fantastiske ret.

Sushi - Ris

0 kommentarer

Den første opskrift kommer til at være en opskrift på sushi ris, Når man søger på netter støder man tit på udtrykket "The perfect sushi rice" sandheden er dog at der findes et væld af opskrifter på sushi ris, så man må prøve sig lidt frem i forhold til hvor krydret man kan li sine ris.
Fremgangs måden at lave risene er dog ens og det er den jeg vil beskrive her.