Opskriften her er skrevet direkte af fra den oprindelige thailanske opskrift, deraf den lidt anderledes ingrediensliste. Mængderne er per person så man skal selv huske at gange op med det antal man vil lave retten til.
Ingredienser: 80 g Andekød 7 g Rød curry paste 100 g Kokosmælk 20 g Ananas 15 g Vindruer 2 g kaffirlime blade 7 g Fiske sauce 10 g sukker 30 g hønsebullion Cherry tomater Oile
1 g Sweet basil blade 3 g Rød chilli 10 g kokos creme
Fremgangsmåde: Start med at skære andekød og ananas i mundrette stykker, vindruer og tomater i halve. Varm olien i en gryde eller i en wok og brun andekødet af, tilsæt derefter curry paste og rist det hurtig af. Kom kokosmælk og hønsebullion i gryden og kom det i kog. Når retten koger tilsættes resten af ingredienserne og korges med i et til to minutter. Kom retten i skåle og pynt med sweet basil, chilli og kokos creme
Note: Kan servers med jasminris på siden, spises ved at man tager lidt ris med en ske og derefter lidt af curry retten.
0 kommentarer:
Send en kommentar