torsdag den 16. februar 2012

Grøn bønnesalat

Helt klart en af favorit salaterne

Ingredienser: 
300 g Grønne bønner
½ Rødløg
10 Cherrytomater
2 skiver Feta
1 spsk Olivenolie
1 spsk hvid balsamico
½ tsk citropeber
½ tsk salt  


Fremgangsmåde:
Kog bønnerne møre, evt i mikro ovn hvis de er fra frost. lad dem køle af imens gøres rødløg og tomat i stand og skæres ud i både og fetaen skæres i tern.
Rør olivenolie, balsamico, citronpeper og salt sammen til en dressing og vend det grønne i, hvis det er en blød feta men har valgt så vent med at vende i til sidst så den ikke splatter ud.


Note:
Hvis man har lidt solsikkekerne kan man riste dem på en tør pande og drysse dem over salaten.
desuden var der i den originale opskrift også rød peber i men det synes mine smagsløg ikke rigtig passer ind så dem plejer jeg at undlade i salaten.

0 kommentarer:

Send en kommentar