mandag den 30. januar 2012

Chili cheese tops



Når det nu er sådan at man har forelsket sig i chili cheese tops fra Mc donalds så bliver man selvfølgelig også nød til at lave dem selv. 
Efter lidt eksperimenter så var det disse der kom ud som det bedste bud.













Ingredienser:
pris ca 
Cheddar ost
Jalapenos
Mel
Rasp
Æg
Salt
Olie

Fremgangsmåde:
Der er ikke skrevet mængder på ingredienslisten for mængderne afhænger lidt af hvor store men laver sine chili cheese tops og hvor mange man vil ha.
Start med at hakke lidt jalapenos i fine små tern. Nuller derefter reven cheddar ost mellem fingrene til det bliver en lille sammenhængende kugle, mas 4-6 jalapenostern ind i kuglen alt efter hvor stærk man ønsker sine tops.
Gør æg mel og rasp klar til at panere de små tops og rullen i rækkefølgen æg - mel - æg - rask.
friter dem i varm olie til de er gyldne et par stykker af gangen.

De kan spises med det samme eller de kan fryses ned og varmes op i en ovn

0 kommentarer:

Send en kommentar