mandag den 3. oktober 2011

Svinemørbrad med rosmarin




Ingredienser:
Pris ca  90 kr.
1 Svinemørbrad
3 kviste Rosmarin
30 g Smør
3 Pærer
200 g Vindruer
3 dl Hvidvin
1 tsk salt
1 tsk Peber

Fremgangsmåde:
Skyl den friske rosmarin, pluk bladende af og dem groft. Rul derefter mørbradden i den hakket rosmarin og pres det godt fast med hænderne. smelt sømret på en pande og brun mørbraden godt af på alle sider ved høj varme. dæmp varmen og lad mørbraden stege færdig i ca 30 minutter, vend den ofte, jeg kan godt lige den er lidt rosa i midten.pak mørbraden ind i folie og lad den hvile mens du laver saucen.

Skær pærerene i både og vindrugerne i halve. steg først pærerne på panden og derefter druerne som gives ca 3 mintuuer på panden. smag til med krydderier og tag dem op og hold frugterne varme. Kog panden af i hvidvin, jævn evt. med noger maizenamel. smag til med salt, peber og måske lidt sukker.

0 kommentarer:

Send en kommentar