Ingredienser:
1 dl rasp
2 spsk reven parmesan
2 tsk citroner
1 tsk paprika
1/2 tsk salt
3 spsk citronsaft
1 spsk vand
olie
4 stk kyllingebryst
1 spsk olivenolie
Fremgangsmåde:
2 tsk citroner
1 tsk paprika
1/2 tsk salt
3 spsk citronsaft
1 spsk vand
olie
4 stk kyllingebryst
1 spsk olivenolie
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 190°C.
Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en lav skål. I en anden, tilsvarende skål blandes citronsaft og vand.
Smør et ovnfast fad med olie. Dyp kyllingebrysterne i skålen med citronvand og herefter i krydderiblandingen (sørg for at hele brystet er dækket af blandingen) og læg dem i fadet. Dryp olivenolie over brysterne.
Steg brysterne i ovnen i mindst 25 min. eller til de er færdigstegt. Servér straks.
Kommentar:
Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en lav skål. I en anden, tilsvarende skål blandes citronsaft og vand.
Smør et ovnfast fad med olie. Dyp kyllingebrysterne i skålen med citronvand og herefter i krydderiblandingen (sørg for at hele brystet er dækket af blandingen) og læg dem i fadet. Dryp olivenolie over brysterne.
Steg brysterne i ovnen i mindst 25 min. eller til de er færdigstegt. Servér straks.
Kommentar:
Er rigtig lækre i en burger med en bolle fra” Levebrød” salat, tomat og agurk.
0 kommentarer:
Send en kommentar