Ingredienser: 4
pers.
pris ca
300g Skært oksekød
200 g Champignon
2 Løg
1.5 tsk Paprika
2 dl Oksebouillon
1.25 dl fløde
En lille dåse tomatpure
1/2 tsk salt
peber
fedtstof
Persillemos
2/3 Kartofler
1/3 Persillerod
Mælk
Smør
Salt/peber
Lille dusk hakket persille
Fremgangsmåde:
Rens svampe og skær dem i skiver sammen med løget. Brun kødet på en varm pande med feststof . Når kødet er brunet tages det af og hældes i en ildfast fad med låg. Svits løg og champignon på panden og bland det derefter sammen med kødet. Bland bouillon, tomatpure og krydderier sammen og hæld det i fadet.
Kom fadet i ovnen ved 225grader i ca 45 min. Tag fadet ud og hæld fløden i, og smag til.
Persillemos
Skæld kartofler og persillerod og skær dem i mindre stykker. Kog dem uden salt i 15 - 20 min til de er møre.Hæld vandet fra og mos sammen med smør kartoflerne med piskeris.Varm mælken i micro ovnen rør det i lidt af gangen til mosen har en passende konsistens. Smag til med salt og peber og rør hakket persille i.
1 kommentarer:
Hej,
Jag jobbar för sajten HittaRecept.se och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.
Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://smagforkraes.blogspot.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogtoppen" på Findeopskrifter.dk.
Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!
Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen
Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!
Vänlig hälsning,
Pauline Torres
pauline@hittarecept.se
Send en kommentar