Ingredienser: 1 tærte
pris ca 50kr.
1 Tærtedej
200 g Bacon
3 porre
500 g Tomater
2 Æg
1,5 dl Mælk
2 spsk Cremefracie
1 spsk olivenolie
Salt/Peber
Fremgangsmåde:
Saml tærte dejen og rul den ud så den passer i formen. Steg bacon i tern på en pande til de er sprøde. Rens og skær porre i skiver og svits dem af i fedtet fra baconen.bland bacon og porre sammen og hæld det over dejen, pisk æg,mælk cremefracihe olie, salt og peber sammen og hæld det over.Skær tomaterne i skiver og læg dem i et lag oven på fyldet. Bag tærten øverst i ovnen ved 170 varmluft i ca 30 min
Note/Erfaring:
Kan serveres med en lille let salat som tilbehør.
1 Tærtedej
200 g Bacon
3 porre
500 g Tomater
2 Æg
1,5 dl Mælk
2 spsk Cremefracie
1 spsk olivenolie
Salt/Peber
Fremgangsmåde:
Saml tærte dejen og rul den ud så den passer i formen. Steg bacon i tern på en pande til de er sprøde. Rens og skær porre i skiver og svits dem af i fedtet fra baconen.bland bacon og porre sammen og hæld det over dejen, pisk æg,mælk cremefracihe olie, salt og peber sammen og hæld det over.Skær tomaterne i skiver og læg dem i et lag oven på fyldet. Bag tærten øverst i ovnen ved 170 varmluft i ca 30 min
Note/Erfaring:
Kan serveres med en lille let salat som tilbehør.
0 kommentarer:
Send en kommentar