fredag den 3. februar 2012

Sushi - California og Rejer




Sådan en stille fredag stod den på sushi i det lille hjem, serveret med grøn the.

Ingredienser: 
2 dl sushi ris 
2½ dl vand
1/4 tsk salt 
2 tsk sukker 
2 spsk risvineddike 
2 ark tang


Rejer
avokado
flødeost


Crapstiks
Avokado
Agurk
Flødeost
sesamfrø 


Fremgangsmåde:
Vask risende flere gange til vandet er klart,hæld vandet fra og stil dem til side ca 20 min.
kog risende i 12 min tag dem derefter af varmen og lad dem stå i 15 min. Imens blandes risvineddike, salt og sukker og varmes i mikrobølgeovnen til sukker og salt er opløst i eddiken.
Hæld risende i fad eller andet og skil dem af og bland eddikeblandingen i. køl dem ned til stuetemperatur.


Rul den ene rulle med rejer avokado og flødeost, og den anden in-side out med crapstiks agurk og flødeost. drys med sesamfrø og pres dem let med rulle måtten.

2 kommentarer:

Malou Klidmoster sagde ...

Oh yes, det er bare guf. Elsker hjemmelavet sushi :-)

Unknown sagde ...

Meget flot lavet i forhold til det er hjemmelavet :-) der er mine evner ikke helt så stabile.
Jeg plejer at få California rolls indefra www.karmasushi.dk
Jeg har selv kopieret deres når jeg skal lave det selv. Det anbefales at bruge sorte og hvide sesam sammen med godt fyld :-)

KH Kasper

Send en kommentar