søndag den 25. september 2011

Peking And


Hvis der skal laves peking and fra bunden er det noget der tager rigtig lang tid og anden skal hænge og tøre og der skal luft ind under skindet og jeg ved ikke hvad, det er helt sikkert noget der skal prøves en gang, men man kan snyde lidt og købe en forkogt og udbenet and på frost i den lokale Thai butik med et rigtig lækkert resultat.


Indgredienser:hovedret til 4


1 Forkogt and 
2 pakker Kinesiske pandekager 
1 Agurk 
1 bundt forårsløg
Hoisin sauce 


Fremgangsmåde:


Tænd ovnen på 220 grader og pak anden ud, læg den på noget bagepapir med skindsiden opad.
steg den i ovnen i 10 min hvorefter der tændes for ovnens grill og den steges videre til skindet er lækkert mørkt og sprødt, tag den ud og skær den i tynde skiver.
Mens anden er i ovnen fjernes kernerne i agurken og den skæres i tynde strimler , forårsløget skæres ligeledes i strimler. 
Til sidst varmes pandekagerne enten i ovnen eller 20 sek i mikrobølgeovnen med film over.


Anretning:


Andret de forskellige elementer på et stort fad og stil det midt på bordet så man selv kan lave sin mad.
Først starter man med at tage en pandekage og smøre noget hoisin sauce i en stribe på midten at pandekagen, derefter lægger man et par skiver and lidt agurk og forårløg på, man ruller den sammen og så er den klar til at spise. 

0 kommentarer:

Send en kommentar