fredag den 16. september 2011

Spagetti Carbonara

Enkelt og nem pasta ret, en af favoritterne. selvom der står frisk persille i opskriften man det til nøds godt bruges persille fra frost.
Ingredienser:


125 g Bacon
1 Æg 
1/2 dl Fløde 
1 bundt Persille 
200g frisk pasta 
friskkværnet peber 


Fremgangsmåde:


Bacon steges på panden til det er gylden og lægges derefter på fedtsugende papir eller køkkenrulle. imens sættes vand over til pastaen. 
Hak persillen og pisk den sammen med æg og fløde, kog pastaen 3-4 minutter og hæld vandet fra og lad pastaen dampe lidt af.
Rør nu æggemassen hurtigt ind i pastaen sammen med bacon og retten er færdig.


Servering:


Vend pastaretten ud på enten en flad eller dyb tallerken og pynt med frisk-høvlet eller revet parmesanost over 
evt med en lille dusk persille.  

0 kommentarer:

Send en kommentar