onsdag den 8. juni 2011

Sushi - Håndruller med roastbeef

Heldigvis er sushi ikke ensbetydeene med rå fisk, og det er disse ruller et rigtig godt bevis på. smagen af roastbeef og wasabi leder tankerne hen på et godt stykke dansk smørebrød med roastbeef med peberrod  -japanese style- hvilket er fremragende.
Ingredienser:

50g  Kinaradise
3 stk  Noritang
Rucola salat
6 skiver roastbeef
2 spsk japansk mayo, eller almindelig mayo blandet op med en sjat ris eddike
1/2 tsk Wasabipasta  

Fremgangsmåde


Snit kinaradisen meget fint med et rivejern eller skær den i papirtynde strimler på størrelse med tændstikker.
Rør wasabi og mayonnaise sammen i en skål for sig.
Fold en plade noritang sammen på langs. Pres med en negl langs folden og riv den over i to. Læg den halve plade tang med den blanke side nedad på et bord og anbring en stor spiseske sushi ris på venstre del. Smør 1 tsk wasabimayo på risen og tilsæt lidt salatblade og kinaradise. Rul 1 skive roastbeef sammen til et kræmmerhus og læg den ovenpå.
Fold det nederste venstre hjørne af tangen op over ris og fyld, så der dannes en skrå vinkel fra øverste venstre hjørne og ned. Rul videre i retning mod højre, så der fremkommer et kræmmerhus med spids bund. Dup en dråbe eddikevand på indersiden af sammenføjningen så den forsegles. Gentag med resten af ingredienserne til der er 6 kræmmerhuse i alt.

2 kommentarer:

Martin Villumsen sagde ...

Knald go' idé! Lyder super lækkert.. og rigtig godt eksempel på at sushi kan være meget andet end rå fisk.

Iøvrigt ganske fin blog du har fået strikket sammen her :)

Jesper sagde ...

De er også rigtige lækre og de er rigtig gode til at servere for folk der ikke "tror" de kan li Sushi for her opdager de at det kan de rent faktisk godt

Send en kommentar