tirsdag den 7. juni 2011

Sprød ovnstegt kyllingebryst



Ingredienser:


1 dl rasp
2 spsk reven parmesan
2 tsk citroner
1 tsk paprika
1/2 tsk salt
3 spsk citronsaft
1 spsk vand
olie
4 stk kyllingebryst
1 spsk olivenolie


Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 190°C.

Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en lav skål. I en anden, tilsvarende skål blandes citronsaft og vand.

Smør et ovnfast fad med olie. Dyp kyllingebrysterne i skålen med citronvand og herefter i krydderiblandingen (sørg for at hele brystet er dækket af blandingen) og læg dem i fadet. Dryp olivenolie over brysterne.


Steg brysterne i ovnen i mindst 25 min. eller til de er færdigstegt. Servér straks.



Kommentar:

Er rigtig lækre i en burger med en bolle fra” Levebrød” salat, tomat og agurk.

0 kommentarer:

Send en kommentar